Η υψηλή ποιότητα είναι η βασική αξία όλων όσων κάνουμε στη FibreGuard, από τη σταθερή υψηλή απόδοση των συλλογών μας, μέχρι τα συστήματα ροής εργασιών, τη διαχείριση αποθήκης, ακόμη και την προσωπική μας παραγωγικότητα.

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που κάνουμε είναι πάντα άριστης ποιότητας; Πώς μπορούμε να το αποδείξουμε τεχνικά στους πελάτες και τους συνεργάτες μας;

Εκεί μπαίνει το QESH.

 

QUALITY, ENVIRONMENT, SAFETY AND HEALTH

(ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ)

Η διατήρηση ενός σταθερού επιπέδου ποιότητας είναι μία από τις βασικές αξίες μας ως επιχείρηση και η διατήρηση του είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης QESH συμβάλλει στην ιδιαίτερη κουλτούρα που είναι ζωτικής σημασίας για ολόκληρο τον οργανισμό μας.

Η πολιτική μας για τη Διαχείριση Ποιότητας αφορά όλους τους τομείς που σχετίζονται με την Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Ασφάλεια και την Υγεία (QESH). Αυτό το σύστημα QESH είναι κρίσιμο για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητά μας ως οργανισμός και την υποστήριξη του περιβάλλοντος, της υγείας και της ευημερίας μας.

 

ΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Το να κρατάμε τους εαυτούς μας, και την εφοδιαστική μας αλυσίδα, υπόλογους στα δικά μας υψηλά πρότυπα είναι πρόκληση. Είναι ευθύνη όλων των εταιριών να διεξάγουν τις δραστηριότητές τους με ηθικό τρόπο και να κάνουν το καλύτερο δυνατό σε κάθε επίπεδο λειτουργίας.

Η αφοσίωσή μας στην Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Ασφάλεια και την Υγεία είναι εμφανής μέσα από το ευρύ φάσμα διεθνών προτύπων που εργαζόμαστε.

  • Είμαστε μια εταιρία με πιστοποίηση ISO 9001. Ο Διεθνής Οργανισμός Προτύπων το ορίζει ο ίδιος ως προδιαγραφή «βασισμένη σε μια σειρά από αρχές διαχείρισης ποιότητας, με βασική εστίαση στον πελάτη, των κινήτρων και των συνεπειών της διοίκησης, της προσέγγισης της διαδικασίας και της συνεχούς βελτίωσης της. Η χρήση του ISO 9001 βοηθά στη διασφάλιση ότι οι πελάτες λαμβάνουν συνέχεια καλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, κάτι που με τη σειρά του φέρνει πολλά επιχειρηματικά οφέλη».
  • Επιπλέον, παρακολουθούμε τη συμμόρφωση των εργοστασίων μας με το πρότυπο ISO 14000 για την περιβαλλοντική διαχείριση, αναπτύσσοντας πρακτικά συστήματα για τη διαχείριση των περιβαλλοντικών μας ευθυνών
  • Ιδιότητα Γνωστού Αποστολέα. Ένας Γνωστός Αποστολέας πρέπει να διασφαλίσει ότι το φορτίο συσκευάζεται και ασφαλίζεται σε προστατευμένο χώρο και προστατεύεται από παράνομες παρεμβολές κατά την προετοιμασία, την αποθήκευση και τη μεταφορά. Όλο το προσωπικό που χειρίζεται ή έχει πρόσβαση σε γνωστό φορτίο και την έκδοση παραστατικών του πρέπει να υποβληθεί σε ελέγχους. Πρέπει επίσης να λάβουν εκπαίδευση εξοικείωσης για την ασφάλεια του αεροπορικού φορτίου. Οι αποστολές γνωστού φορτίου σφραγίζονται με σφραγίδες που προστατεύονται από παραβιάσεις οι οποίες πρέπει να παραμένουν ανέπαφες ενώ βρίσκονται στην κατοχή του Γνωστού Αποστολέα. Είμαστε περήφανοι που λειτουργούμε βάσει αυτού του κανονισμού.
  • Εξουσιοδοτημένος Οικονομικός Φορέας. Έμποροι σαν εμάς, που εκουσίως πληρούν μια σειρά κριτηρίων, εργάζονται σε στενή συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές για να διασφαλίσουν τον κοινό στόχο της ασφάλειας της εφοδιαστικής αλυσίδας και δικαιούνται να απολαμβάνουν οφέλη σε ολόκληρη την ΕΕ. - πηγή
  • Η Οδηγία για τον Ναυτιλιακό Εξοπλισμό (M.E.D.) 96/98/EC είναι μια έγκριση εξοπλισμού και προϊόντων για τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η βάση δεδομένων προϊόντων MarED περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό που πρόκειται να εγκατασταθεί σε εμπορικά πλοία με σημαία ΕΕ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τον Ναυτιλιακό Εξοπλισμό.
  • Το Global Recycled Standard (GRS) έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις επιβλαβείς επιπτώσεις της παραγωγής στους ανθρώπους και το περιβάλλον. Διαβάστε περισσότερα εδώ >
  • Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το έργο μας στο πλαίσιο του Προτύπου Οργανικού Περιεχομένου (OCS), ενός διεθνούς, εθελοντικού προτύπου που θέτει απαιτήσεις για πιστοποίηση από τρίτους πιστοποιημένων οργανικών εισροών και αλυσίδας φύλαξης.
  • Οι σειρές προϊόντων μας συμμορφώνονται με αρκετά αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα και πρότυπα βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του STANDARD 100 της OEKO-TEX®.