cms

cms

cms

Σχετικά με εμάς

Passion for fabrics

ΙΔΡΥΣΗ

Η εταιρεία Accordo Α.Ε. ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2001 από τον Γιώργο Σταμπολίτη και τον Βασίλη Κιρκιτζιώτη και δραστηριοποιείται στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο και εισάγει υφάσματα κουρτινών και επίπλωσης, ταπετσαρίες τοίχου, λευκά είδη, χαλιά, παιδικά είδη, αξεσουάρ διακόσμησης κ.α.

Στην Accordo συνεργαζόμαστε με ένα αυστηρά επιλεγμένο δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα και στόχος μας είναι η διάθεση μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων, η οποία θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων, ενώ παράλληλα θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Για τον λόγο αυτό, σε επίπεδο στρατηγικής, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με ένα περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων προμηθευτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετική θέση στην διεθνή αγορά και διακρίνονται για τις υπηρεσίες τους αλλά και για τις πρωτοποριακές συλλογές τους, τόσο σε επίπεδο design όσο και σε επίπεδο πρώτων υλών.

BRU TEXTILES

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Bru Textiles, η οποία αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο επιτυχημένες εταιρείες του κλάδου, δίνει πρόσβαση στους πελάτες μας σε μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων τα οποία ξεχωρίζουν στην παγκόσμια αγορά μέσα από την μοναδική ποιότητα, την πρωτοποριακή σύνθεση, το πλούσιο χρωματολόγιο και τις ανταγωνιστικές τιμές τους.

H εταιρία μας διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τα υφάσματα FibreGuard με τεχνολογία Stain Free που καθαρίζονται πανεύκολα, ανεξαρτήτως του λεκέ με τον οποίο θα λερωθούν καθιστώντας τα ιδανικά για την επένδυση των επίπλων. Η νέα ενισχυμένη σύνθεση των συλλογών FibreGuard PRO είναι η εξέλιξη των υφασμάτων FibreGuard. Η ειδική επεξεργασία στην ύφανση προσφέρει επιπλέον προστασία και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε κάθε απαιτητική ζήτηση που μπορεί να έχουν εγκαταστάσεις όπως τα νοσοκομεία, οι μονάδες φροντίδας κ.α., αλλά και στις καθημερινές ανάγκες μιας οικίας, ενός ξενοδοχείου ή ενός επαγγελματικού χώρου. Οι συλλογές UV PRO & FibreGuard OUTDOOR είναι κατάλληλες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους με μεγάλη ανθεκτικότητα στον ήλιο και στο νερό. Η πιο εξελιγμένη ποιοτικά σειρά βραδύκαυστων προϊόντων παγκοσμίως, η συλλογή FR-One, η οποία μέσα από συνεχή έρευνα και ποιοτικούς ελέγχους, έχει αναδειχθεί ως η πιο πρωτοποριακή και ασφαλής σειρά προϊόντων στον συγκεκριμένο κλάδο και καταλάμβάνει ηγετική θέση στον χώρο του ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Τέλος με τις κουρτίνες φάρδους 3 μέτρων BRU WIDE, την συλλογή ταπετσαριών τοίχου COVERS και την πιο οικονομική σειρά FABRIC LIBRARY ενισχύεται η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας που μπορείτε να προμηθευτείτε για κάθε πιθανή χρήση.

Στόχος μας παραμένει πάντα η διάθεση πρωτοποριακών και ανταγωνιστικών συλλογών σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την συνεχή εγγύηση σε επίπεδο ποιότητας και παροχών υπηρεσιών.

ΣΤΟΧΟΣ

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies.