Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός όμορφου, άνετου περιβάλλοντος και η διαχρονική γοητεία των απαλών, ουδέτερων χρωμάτων και υφών το αντικατοπτρίζει.

Αγαπάμε την απαλότητα στην FibreGuard.

Είμαστε υπερήφανοι που τα απαλά και μαλακά υφάσματα ταπετσαρίας μας, κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους σε όλους τους χώρους τους οποίους βρίσκονται, από σαλόνια έως τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων, παντού στον κόσμο.

Σήμερα διερευνούμε πώς να ενσωματώσετε απαλά ουδέτερα χρώματα και υφές στο σχέδιο της εσωτερικής σας διακόσμησης. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό από το να παρουσιάσουμε τα δικά μας άνετα υφάσματα ταπετσαρίας;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ;

Όταν ένα ουδέτερο δωμάτιο λειτουργεί πραγματικά, φαίνεται απολύτως αβίαστο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε να το κάνετε σωστά. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία ουδέτερων αποχρώσεων και να προσθέσετε στρώματα υφής για να δημιουργήσετε τόσο οπτικό όσο και απτικό ενδιαφέρον.

Αλλά ποια είναι αυτά τα στοιχεία;

Για τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων, ένα ουδέτερο χρώμα είναι ένα χρώμα χωρίς χρώμα. Έτσι, για παράδειγμα, οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως το μπεζ, το ιβουάρ και το γκρι δίνουν την εντύπωση ότι είναι άχρωμες – όπως και οι πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το γκρι.

Τα ουδέτερα χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση του δωματίου είτε σε απαλούς τόνους είτε ως γειωμένα χρώματα «βάσης»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΑΠΑΛΗ ΟΥΔΕΤΕΡΗ» ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ;

Οι ουδέτερες χρωματικές παλέτες δεν είναι μόνο αβίαστα κομψές, αλλά είναι επίσης απίστευτα ευέλικτες για να συνεργαστούν οι σχεδιαστές. Οι πιο απαλές ουδέτερες χρωματικές παλέτες, λοιπόν, συνδυάζουν αποκλειστικά χρώματα που είναι πιο σιωπηλά.

Αυτές οι αποχρώσεις δεν έχουν την ίδια ένταση με άλλες βαθιά κορεσμένες - είναι απαλές για τα μάτια και δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα απαλών ουδέτερων παλετών χρωμάτων : για πιο εντυπωσιακές υφές και αξεσουάρ.

 

 

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ. ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ NATURALS ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.

                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΨΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ, ΑΠΑΛΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΖΕΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ FIBREGUARD, ΦΥΣΙΚΑ

ΑΥΤΗ Η ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΉ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟΥΣ, ΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΑΠΑΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ "60-30-10"

Ο κανόνας 60-30-10 στην εσωτερική διακόσμηση είναι μια απλή φόρμουλα που διευκολύνει το σχεδιασμό του χρωματικού συνδυασμού ενός δωματίου. Θα δούμε ένα όμορφο σαλόνι - με όμορφη ταπετσαρία FibreGuard! – να δείξουμε τι εννοούμε.

Πρώτον, ο κανόνας 60-30-10 του στυλ συνδυασμού χρωμάτων λειτουργεί ως εξής:

60 τοις εκατό: Το κύριο χρώμα που επιλέγετε πρέπει να αντιπροσωπεύει το 60 τοις εκατό ενός δωματίου.

30 τοις εκατό: Το δευτερεύον χρώμα πρέπει να αντιπροσωπεύει το 30 τοις εκατό ενός δωματίου.

10 τοις εκατό: Το χρώμα έμφασης που επιλέγετε πρέπει να αντιπροσωπεύει το 10 τοις εκατό ενός δωματίου.

Τώρα, εδώ είναι αυτό το σαλόνι που αναφέραμε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιατί λειτουργεί τόσο καλά;

• Τοίχοι, διακοσμητικά, χαλιά και δάπεδα σε αμμώδη απόχρωση: 60%

• Κουρτίνες, αμπαζούρ, ταπετσαρίες καναπέδων και μερικά μαξιλάρια καναπέδων σε απαλό λευκό: 30%

• Μικρές λεπτομέρειες σε χρώμα σκούρο μελιτζανί γύρω από το δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων δύο μαξιλαριών, της σύνθεσης λουλουδιών και άλλων μικρών αντικειμένων: 10%

ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΤΥΛ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Μόλις τακτοποιήσετε την παλέτα χρωμάτων, η έξυπνη χρήση της υφής και της αφής θα κάνει πραγματικά το απαλό ουδέτερο δωμάτιό σας να τραγουδήσει. Τα απαλά, ουδέτερα χρώματα είναι καλά για να στερεοποιήσουν τα θεμέλια ενός δωματίου και να δώσουν τη σκηνή στις πιο προσωπικές πινελιές: διακοσμητικά αξεσουάρ, αντικείμενα κ.λπ.

Τα αντικείμενα που είναι κομψά και λειτουργικά είναι πάντα νικητές, φυσικά : εδώ φέρνουμε τα δικά μας μαλακά υφάσματα ταπετσαρίας στο μείγμα!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΛΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΗΣ FIBREGUARD : ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ενώ οι σχεδιαστές μπορεί να αποφεύγουν τη χρήση ουδέτερων υφασμάτων επίπλωσης λόγω ανησυχιών για λεκέδες και βρωμιά, η FibreGuard προσφέρει μια λύση που αλλάζει το παιχνίδι.

Τα υφάσματα ταπετσαρίας μας συνδυάζουν την άνεση με την ανθεκτικότητα και την εύκολη συντήρηση. Η ταπετσαρία μακράς διαρκείας της FibreGuard καθαρίζεται τόσο εύκολα, που μπορείτε να συμπεριλάβετε ουδέτερες αποχρώσεις στη διακόσμησή σας χωρίς να ανησυχείτε ότι σύντομα θα καταστραφούν από τα σοκολατένια δάχτυλα των παιδιών - ή από άλλους τυχαίους λεκέδες που μπορεί να συμβούν

 

                     

 

 

 

 

 

 

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ !

Στην FibreGuard είμαστε παθιασμένοι με τα υφάσματα. Είμαστε επίσης παθιασμένοι με την ξέγνοιαστη ζωή. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι τα υφάσματα υψηλής απόδοσης επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν τις σχεδιαστικές επιλογές που αγαπούν: ανεξάρτητα από τα χρώματα ή τις υφές που επιθυμεί η καρδιά τους.

Αγκαλιάστε τη διαχρονική γοητεία των απαλών ουδέτερων και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει δημιουργώντας έναν χώρο που θα παραμείνει όμορφος για τα επόμενα χρόνια.

Είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» σε πιο απαλά χρώματα και ξέγνοιαστη ζωή; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να βρείτε τον πλησιέστερο προμηθευτή FibreGuard.