Εδώ στην FibreGuard, δεν υπάρχει τίποτα που να απολαμβάνουμε περισσότερο από το να μεταφέρουμε τη ζωή μας έξω όταν έρχεται το καλοκαίρι.. Αλλά πώς δημιουργείται μια ομαλή μετάβαση από την εσωτερική στην εξωτερική διαβίωση;

Το κλειδί είναι να αντιμετωπίζετε τον εξωτερικό σας χώρο ως επέκταση του σπιτιού σας, δημιουργώντας ένα «υπαίθριο σαλόνι» με άνετα καθίσματα, ελκυστικά υφάσματα και μικροέπιπλα όπως λάμπες, τραπεζάκια σαλονιού και χαλιά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον εξωτερικό χώρο.

Η ταπετσαρία FibreGuard Outdoor PFAS είναι εδώ για να σας βοηθήσει να απολαύσετε το χρόνο σας έξω αυτό το καλοκαίρι με τη βοήθεια υφασμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο νερό, τον ήλιο και τις διαρροές.

Σε αυτό το blog, εξετάζουμε τις τελευταίες τάσεις στα υφάσματα εξωτερικού χώρου και διερευνούμε γιατί είναι σημαντικό να επιλέξετε ανθεκτική, αδιάβροχη ταπετσαρία που μπορεί εύκολα να αντέξει τα στοιχεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

Παρόλο που πιστεύουμε στην αντιμετώπιση του εξωτερικού σας χώρου όπως θα κάνατε με το εσωτερικό σας όσον αφορά τα χρώματα, τα αξεσουάρ και το στυλ, τα υφάσματα που επιλέγετε για τους υπαίθριους χώρους σας πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ύπαιθρο.

Τα υφάσματα εξωτερικού χώρου FibreGuard έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίζουν τα στοιχεία της φύσης, ενώ είναι εξίσου μαλακά και φιλόξενα με την εσωτερική ταπετσαρία μας. Τα βαμμένα με διάλυμα νήματα στα υφάσματά μας δεν θα ξεθωριάσουν με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και όταν παραμένουν στον ήλιο για αρκετό καιρό. Και η ανθεκτική στους λεκέδες ταπετσαρία μας είναι ιδανική για υγρά περιβάλλοντα, επειδή είναι υδατοαπωθητική και ανθεκτική στη μουχλα.

Εξετάζοντας τη μεγάλη γκάμα χρωματιστών υφασμάτων και υφασμάτων με σχέδια, προτείνουμε πιο απαλές αποχρώσεις για ζεστά κλίματα, επειδή θα αντανακλούν τον ήλιο και θα βοηθήσουν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του εξωτερικού καθιστικού σας.

 

Γιατί να επιλέξετε ταπετσαρία εξωτερικού χώρου FibreGuard για τον εξωτερικό σας χώρο; Τα υφάσματα ταπετσαρίας FibreGuard Outdoor είναι...

1. Εξαιρετικά ανθεκτικά

2. Αδιάβροχα

3. Έχουν μεγάλη αντοχή χρώματος

4. Ανθεκτικά στη ζημιά που προκαλούν οι ακτίνες UV

5. Εύκολα στο καθάρισμα

6. Αντιμικροβιακά

7. Διατίθενται σε μια ευρεία επιλογή χρωμάτων, σχεδίων και υφών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΟΤΙΒΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Βασικά στοιχεία

Ρίγες, καρό και πουα δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα, οπότε επιλέξτε κλασικά σχέδια για τον κήπο αυτό το καλοκαίρι για να δημιουργήσετε μια διαχρονική εμφάνιση. Η αισθητική της «ήσυχης πολυτέλειας» ήταν μεγάλη είδηση στον κόσμο των εσωτερικών χώρων και τώρα μπορείτε να πάρετε αυτή την τάση έξω επιλέγοντας όμορφα, υψηλής ποιότητας κομμάτια για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας.

"Η ήσυχη πολυτέλεια έχει να κάνει με τις λεπτές αποχρώσεις και τα εκλεπτυσμένα υλικά, αφήνοντας την ποιότητα να είναι το καθοριστικό στοιχείο του δωματίου έναντι ενός συγκεκριμένου στυλ ή αισθητικής." - Shea McGee από την εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού Studio McGee.

Η επίτευξη ήσυχου στυλ πολυτέλειας στον κήπο έχει να κάνει με τον προσεκτικό, μελετημένο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε ποιοτικά υλικά, όπως η εύκολη καθαρή ταπετσαρία της FibreGuard Outdoor, για να δημιουργηθεί μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας.

Τεράστια floral σχέδια

Ο ρομαντισμός έχει τη στιγμή του στον ήλιο, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα δραματικά, υπερμεγέθη άνθη για τα μαξιλάρια και την ταπετσαρία του κήπου σας.

«Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά προσεκτικά επιλεγμένων χρωμάτων, μιας συνδυαστικής προσέγγισης στα σχέδια διαφορετικών χρονικών περιόδων και μιας επιστροφής στον ρομαντισμό, με τόνους κοσμημάτων και floral που προσφέρουν μια φλερτ, παλιομοδίτικη ανάπαυλα από την περαιτέρω πορεία της τεχνολογίας».

Τα μεγάλα λουλουδάτα μοτίβα προσφέρουν μέγιστη εντύπωση και δίνουν μια ευχάριστα νοσταλγική αίσθηση στους εξωτερικούς σας χώρους. Επίσης, κάνουν αναφορά στα στοιχεία του βιοφιλικού σχεδιασμού, τα οποία συνεχίζουν να αποτελούν ισχυρή οπτική τάση τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vintage έμπνευση

Οι σχεδιαστές αντλούν έμπνευση από την ιστορία αυτή τη σεζόν όσον αφορά τα μοτίβα των υφασμάτων. Συνδέοντας την τάση των λουλουδιών, μπορούμε να δούμε την επιρροή των κλασικών, βοτανικών μοτίβων από σχεδιαστές του 19ου αιώνα όπως ο William Morris και η Liberty.

Στις συλλογές μας FibreGuard Outdoor κάνουμε επίσης ένα νεύμα στο παρελθόν με τολμηρές, ρετρό εκτυπώσεις που θυμίζουν σχέδια από τη δεκαετία του εξήντα και του εβδομήντα. Ο τέλειος τρόπος για να φέρετε μια τολμηρή, χαρακτηριστική εμφάνιση στο χώρο της πισίνας ή στο αίθριο σας.

Ροδακινοί τόνοι

Τα χρώματα που ανεβαίνουν αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν απαλές πορτοκαλί αποχρώσεις όπως το «Peach Fuzz», το χρώμα της χρονιάς της Pantone για το 2024 και το «Apricot Crush», μια καυτή απόχρωση που εντοπίστηκε από τους προγνώστες τάσεων WGSN.

«Αυτή η λεπτή απόχρωση μας προσκαλεί να επιβραδύνουμε, να επανασυνδεθούμε με το περιβάλλον μας και να βρούμε άνεση σε απλούστερες απολαύσεις», δήλωσε η Leatrice Eiseman, Εκτελεστική Διευθύντρια του Pantone Colour Institute, για το «Peach Fuzz», το χρώμα της χρονιάς της Pantone για το 2024

 

Πού μπορώ να βρω υφάσματα FibreGuard Outdoor;

Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή FibreGuard Outdoor στο fibreguard.com/el/.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις ψηφιακές υφές υφασμάτων μας δωρεάν στην πλατφόρμα TwinBru !

www.twinbru.com

Είστε έτοιμοι να βγείτε έξω;

Συνοψίζοντας, υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για τον εξωτερικό σας χώρο αυτό το καλοκαίρι όσον αφορά τα μοντέρνα χρώματα και μοτίβα. Όταν δημιουργείτε ένα «υπαίθριο σαλόνι», απλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έπιπλα και υφάσματα ειδικά σχεδιασμένα για εξωτερική χρήση. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και οι αγαπημένοι σας μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι στον κήπο, ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα έπιπλα εξωτερικού χώρου που είναι ανθεκτικά στους λεκέδες μπορούν να αντέξουν ό, τι μπορεί να τους ρίξει ο καιρός!