Στην Accordo πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στη βιωσιμότητα, εφευρίσκοντας εκ νέου τη διαδικασία δειγματοληψίας στον κλάδο μας. Η ανάπτυξη τη ψηφιοποίησης των προϊόντων μας, είναι μία από τις λύσεις μας για καινοτομία στη βιωσιμότητα.

Δεν είναι περίπλοκο: τα ψηφιακά δίδυμα (digital twins) και τα ψηφιακά δείγματα των stain free (και όχι μόνο) υφασμάτων μας είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Τα ψηφιακά δείγματα είναι πιο βιώσιμα περιβαλλοντικά και μέσω της Twinbru στοχεύουμε να υποστηρίξουμε μια ουσιαστική μείωση της παραγωγής απορριμμάτων και διοξειδίου του άνθρακα χάρη στις εξελιγμένες υπηρεσίες της.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η απλή ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι μια ψηφιακή εικόνα (για παράδειγμα, μια επίπεδη φωτογραφία από ένα ύφασμα) μπορεί να προσεγγίσει εκατομμύρια πιθανούς πελάτες σε σύγκριση με ένα φυσικό δείγμα βιβλίου ή κρεμάστρας. Όταν δημιουργούνται ελάχιστα φυσικά δείγματα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ανάγκη για αποστολή τους να μειώνεται. Εξαιτίας αυτού μειώνεται και το αποτύπωμα άνθρακα της επιχείρησής μας.

Τα φυσικά δείγματα έχουν εκτεταμένο αποτύπωμα άνθρακα αν σκεφτείτε την ανάγκη μεταφοράς τους, ενώ όλη αυτή η διαδικασία έχει τη δυνατότητα να αντικατασταθεί από ψηφιακές πλατφόρμες. Όλα αυτά θα γίνουν για να επιτευχθεί μια διαδικασία απελευθερωμένη από την εκπομπή άνθρακα.

Οι τεχνικές μας γνώσεις εξελίσσονται συνεχώς και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε καινοτόμες λειτουργίες και λύσεις υπηρεσιών. Συνεχίζουμε να εξερευνούμε, να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε διατηρώντας πάντα το πάθος μας για τα υφάσματα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς ήταν πάντα οι συνεργάτες μας να λαμβάνουν τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και παράδοση. Η ανάπτυξη ενός βιώσιμου συστήματος δειγματισμών είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας το ίδιο εκπληκτικό επίπεδο υπηρεσιών στο μέλλον.

 

 

Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η βιωσιμότητα είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ. Το ένα μονοπάτι οδηγεί στο άλλο, όλα με προκλήσεις και ευκαιρίες, καινοτομίες και βελτιώσεις. Αυτό είναι το ταξίδι που επιλέξαμε και έχουμε θεμελιώσει την αναπτυξιακή μας στρατηγική μαζί με τους προμηθευτές μας σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG) των Ηνωμένων Εθνών. Η θεμελιώδης φιλοδοξία αυτών των στόχων είναι η προστασία του πλανήτη και η διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας για όλους έως το 2030 .

Συνεχίζουμε να είμαστε ρεαλιστές και ξεκάθαροι όσον αφορά το ταξίδι μας προς τη βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των στόχων που πετύχαμε αλλά και εκείνων στους οποίους απαιτούνται ακόμη βελτιώσεις.

 

 

Έχουνε τα υφάσματά μας βιολογική πιστοποίηση; >

Δείτε όλα τα eco-friendly προϊόντα μας εδώ >