ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ
ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ


Ο καναπές έχει γίνει η αγαπημένη θέση σε πολλά σπίτια. Το σημείο προσγείωσης για την οικογένεια στο τέλος της ημέρας, η θέση εργασίας από το χώρο του σπιτιού, το αγαπημένο κάθισμα μια κρύα μέρα παρέα με ένα βιβλίο και μια κουβέρτα. Ένας υπέροχος καναπές είναι επένδυση, όπως σημαντική είναι και η επιλογή ενός υφάσματος ταπετσαρίας που να είναι κομψό και να θες να το αγγίξεις, να το χαϊδέψεις.

 

 

 

 

 

 

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΦΑΣΜΑ

Ένας καναπές είναι μια επένδυση για το τώρα και το μέλλον. Ένας ποιοτικός καναπές θα διαρκέσει για χρόνια, επομένως είναι σημαντικό η επιλογή του να ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ αλλά και στον χώρο που θα τοποθετηθεί. Υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές ταπετσαρίας και, στο παρακάτω άρθρο της FibreGuard, ρίχνουμε μια ματιά στο δίλλημα: δέρμα ή ύφασμα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ

Εάν δείχνετε ή μοιράζεστε ένα ύφασμα FibreGuard με συγγενείς, φίλους ή απλούς γνωστούς είναι σημαντικό να αποδείξετε πόσο εύκολο είναι να καθαριστεί. Ευτυχώς, έχουμε έναν κατατοπιστικό οδηγό που δείχνει πόσο απλό είναι να καθαρίσετε οποιοδήποτε ύφασμα FibreGuard.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >