Ένα κομψό ξενοδοχείο, ένας ξενώνας, ένα υπνοδωμάτιο ή ένα πολύχρωμο εφηβικό δωμάτιο -όπου κι αν βρίσκεστε- ένα σετ σεντονιών πρέπει να επιλέγεται με προσοχή.

Πώς να επιλέξετε τα σωστά σεντόνια για το χώρο σας, ώστε να είναι άνετα αλλά και προσαρμοσμένα στην εσωτερική σας διακόσμηση;

Το λινό, ένα ευγενές και απαλό ύφασμα, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές για τα σεντόνια. Τόσο φρέσκα το καλοκαίρι όσο και άνετα το χειμώνα, τα λινά είναι ένας πραγματικός ρυθμιστής της ιδανικής θερμοκρασίας.

Κατασκευασμένο στη Γαλλία, το υφαντό λινό υποβάλλεται στη συνέχεια σε επεξεργασία (πλύσιμο) με πέτρα (stonewashed) που έπειτα από πολλές πλύσεις, το αποτέλεσμα είναι να γίνει απαλό και μοναδικό στην αφή. Η ελαφρώς τσαλακωμένη εμφάνισή του σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το σιδερώσετε. Σε κάθε εποχή, τα λινά είναι ο σύμμαχος σας για ένα ξεκούραστο βράδυ.

Αυτή τη σεζόν, θα βρείτε 18 διαφορετικά χρώματα στη σειρά λευκών ειδών Vivaraise. Τολμήστε να αναμίξετε χρώματα ταιριάζοντας μαξιλαροθήκες, πανωσέντονα, κατωσέντονα και παπλωματοθήκες χωρίς φόβο.

Βαμβάκι, το τέλειο ύφασμα για μια διακόσμηση που συνδυάζει άνεση και τάση.

Ένα ιδιαίτερα εύκολο και καθημερινό ύφασμα, το οποίο επιλέγεταοι για την ελαστικότητα και την εξαιρετική απαλότητά του. Χάρη στην ελαφρώς τσαλακωμένη εμφάνισή του, μπορείτε και εδώ να αποφύγετε το σιδέρωμα. Το βαμβάκι ρυθμίζει ιδανικά τη θερμοκρασία και έτσι παρέχει τη βέλτιστη άνεση.

Η Vivaraise προσφέρει 9 διαφορετικά χρώματα, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Hemp (κάνναβη), ένα φυσικό υλικό που είναι γνωστό για τις θερμορρυθμιστικές του ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά ως ένα ύφασμα που του επιτρέπεται να «αναπνέει». Είναι μια ακατέργαστη ίνα που είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο πλύσιμο.

Τα σεντόνια από κάνναβη έχουν αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντιαλλεργικές ιδιότητες και επιπροσθέτως «αναπνέουν» γεγονός που τα κάνει πολύ ευχάριστα στη χρήση.

Η κάνναβη παράγει ένα φυσικό και οικολογικό ύφασμα, που μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο στους 40° και το σιδέρωμα είναι προαιρετικό, ώστε να διατηρηθεί η ελαφρώς τσαλακωμένη όψη του.

Αυτή τη σεζόν, η Vivaraise προσφέρει αυτό το νέο υλικό για να ολοκληρώσει τη γκάμα των σεντονιών της. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη, η σειρά από μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες και σεντόνια διατίθεται σε 6 χρώματα εμπνευσμένα από τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς.

Ονειρεύεστε να συνδυάσετε την άνεση του λινού με την απαλότητα του βαμβακιού;

Αυτό μπορεί να γίνει πλέον πραγματικότητα. Η Vivaraise προσφέρει μια νέα σειρά από μαξιλαροθήκες και παπλωματοθήκες, με τη μία πλευρά από 100% βαμβάκι, και την άλλη πλευρά από 100% λινό. Διατίθεται επίσης και μία παπλωματοθήκη με αυτό το χαρακτηριστικό που θα προσθέσει μια επιπλέον διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας. Διαθέσιμο σε 4 χρώματα, αυτή η σειρά χρωμάτων μπορεί να συνδυαστεί με τα εμπριμέ λινά διακοσμητικά μαξιλάρια της συλλογής μας, καθώς και με τα κεντημένα μαξιλάρια από καθαρό βαμβάκι.