Εάν υπάρχει ένα δωμάτιο στο σπίτι σας που θα πρέπει να σας εμπνέει για ξεκούραση και χαλάρωση, αυτό είναι το υπνοδωμάτιό σας. Αυτό είναι το μέρος όπου θα πρέπει να μπορείτε να αφήσετε πίσω τις καθημερινές σας ανησυχίες και να βυθιστείτε σε ένα ήρεμο και γαλήνιο καταφύγιο.

 

Πώς όμως σχεδιάζετε μια κρεβατοκάμαρα που είναι όχι μόνο κομψή αλλά και γαλήνια και χαλαρωτική;

7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΨΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΑΣ

1) ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Επιλέξτε απαλά χρώματα όπως το εκρού, το μπεζ ή το γκρι για να δημιουργήσετε μια ήρεμη, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Τα ανοιχτά χρώματα έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα να κάνουν έναν μικρό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

2) ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Χρησιμοποιήστε στρώματα φωτισμού ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τα επίπεδα φωτισμού ανάλογα με τη διάθεσή σας. Εισαγάγετε ρυθμιζόμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό μέσω απλίκων τοίχου ή φωτιστικών, προσθέστε πορτατίφ στα κομοδίνα σας, και μπορείτε να τοποθετήσετε και έναν κεντρικό πολυέλαιο για μια πιο δραματική ατμόσφαιρα;

3) ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε βάθος και ενδιαφέρον στο εσωτερικό σχέδιο του υπνοδωματίου σας είναι να τοποθετήσετε χαλιά, μαξιλάρια και ταπετσαρίες. Τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το μπαμού ή το σιζάλ είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικά για ένα υπνοδωμάτιο λόγω των δεσμών τους με τον φυσικό κόσμο.

4) ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η προσθήκη αξεσουάρ όπως έργα τέχνης, φωτιστικά και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα μπορεί να προσθέσει προσωπικότητα στην κρεβατοκάμαρά σας, δημιουργώντας παράλληλα μια συνεκτική εμφάνιση. Ένα μεγάλο έργο τέχνης πάνω από το κρεβάτι μπορεί να λειτουργήσει ως αποτελεσματικό σημείο εστίασης και μπορούν να προστεθούν καθρέφτες για να αντανακλούν το φως σε όλο το δωμάτιο.

5) ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Δημιουργήστε μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση με την υψηλότερη ποιότητα κλινοσκεπασμάτων που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Σκεφτείτε βαμβακερά με υψηλά νήματα ή μεταξωτά σεντόνια. Επιλέξτε πρόσθετες στρώσεις, όπως ένα πλούσιο πάπλωμα και πολλά μαξιλάρια με σχέδια για ένα πιο πολυτελές αποτέλεσμα.

Δείτε τα έτοιμα λευκά είδη μας στον κατάλογο της Vivaraise εδώ>

6) ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ

Τακτοποιημένο σπίτι, καθαρό μυαλό. Το περπάτημα σε έναν ήρεμο, καλά οργανωμένο χώρο θα σας ενθαρρύνει να σβήσετε και να χαλαρώσετε. Για να το πετύχετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενσωματώσει άφθονο αποθηκευτικό χώρο στην κρεβατοκάμαρά σας για να διευκολύνετε τη δημιουργία ενός καταφυγίου χωρίς ακαταστασία με τα πάντα τοποθετημένα μακριά από τα μάτια σας.

7) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ένα σημείο για να εστιάζετε, όπως ένα κεφαλάρι ή μια σεζλόνγκ με επένδυση από υφάσματα FibreGuard. Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα μας είναι αρκετά μαλακά για να προσφέρουν πολυτελή άνεση στην κρεβατοκάμαρά σας, ενώ είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντέχουν στην καθημερινή χρήση. Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων για τις κουρτίνες, τα στόρια και τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας.

 

ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ FIBREGUARD

Διαθέσιμα σε πολυτελή φινιρίσματα, όπως βελούδο με βαθύ πέλος και ανάγλυφο μπουκλέ, τα υφάσματα FibreGuard προσφέρουν εξαιρετική απαλότητα σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ανθεκτική στους λεκέδες. Η ανθεκτικότητα του ανθεκτικού υφάσματός μας σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει σε βαριά, παρατεταμένη χρήση. Οποιεσδήποτε διαρροές μπορούν εύκολα να καθαριστούν με νερό ή – εάν είναι απαραίτητο – με ένα απλό τρίψιμο προσθέτοντας λίγο σαπούνι.

Όσον αφορά την επιλογή, η σειρά υφασμάτων FibreGuard έχει όλα όσα χρειάζεστε. Τα υφάσματα μας διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων κατάλληλα για όλες τις απαιτήσεις ταπετσαρίας και υφασμάτων.

Τα υφάσματα FibreGuard είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον. Τα νήματα μας απαιτούν λιγότερο νερό κατά το πλύσιμο από άλλα υφάσματα και εξοικονομούν ενέργεια κατά το στέγνωμα καθώς στεγνώνουν τάχιστα. Όλα τα υφάσματα μας είναι πιστοποιημένα με OEKO-TEX® STANDARD 100, που σημαίνει ότι δεν εκπέμπουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, καθιστώντας ιδανικά τόσο για το δέρμα σας όσο και για τον πλανήτη.

Συνοψίζοντας, η κρεβατοκάμαρά σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια στο σπίτι σας, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να αποκτήσετε την όψη και την αίσθηση ότι πρέπει για να δημιουργήσετε ένα ήρεμο και γαλήνιο καταφύγιο. Τα πολυτελή υφάσματα της FibreGuard φέρνουν μια ανακουφιστική απαλότητα και κομψότητα στην κρεβατοκάμαρά σας. Ανθεκτικά στους λεκέδες, ανθεκτικά και εύκολα στο καθάρισμα, τα υφάσματα FibreGuard προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων για ταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας, έπιπλα και κουρτίνες.