Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός όμορφου, άνετου περιβάλλοντος και η διαχρονική γοητεία των απαλών, ουδέτερων χρωμάτων και υφών αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό.

Στην Accordo αγαπάμε την απαλότητα!

Είμαστε περήφανοι που τα απαλά μας υφάσματα κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν σαν στο σπίτι τους σε κάθε είδους χώρους, από τα σαλόνια των σπιτιών τους μέχρι ακόμα και τους σταθμούς αεροδρομίων, παντού στον κόσμο.

Σήμερα ανακαλύπτουμε πώς να ενσωματώσετε απαλά ουδέτερα στοιχεία στο σχέδιο για τον εσωτερικό σας χώρο. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από το να επιδείξετε τα δικά μας υφάσματα;

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ;

Για τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, ένα ουδέτερο χρώμα είναι ένα άχρωμο χρώμα. Έτσι, για παράδειγμα, οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως το μπεζ και το ιβουάρ δίνουν την όψη ότι είναι άχρωμες – και το ίδιο κάνουν και οι πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το γκρι.

Τα ουδέτερα χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση του δωματίου είτε σε απαλούς τόνους είτε ως βασικά χρώματα.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΟΥΔΕΤΕΡΗ» ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ;

Οι ουδέτερες παλέτες χρωμάτων δεν είναι μόνο αβίαστα κομψές, αλλά είναι επίσης απίστευτα ευέλικτες για να εργαστούν μαζί τους οι σχεδιαστές. Οι πιο απαλές ουδέτερες παλέτες χρωμάτων, λοιπόν, συνδυάζουν αποκλειστικά χρώματα που είναι πιο ήρεμα.

Αυτές οι αποχρώσεις δεν έχουν την ίδια ένταση με άλλες κορεσμένες, αλλά είναι απαλές για τα μάτια και δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα απαλών ουδέτερων παλετών χρωμάτων:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ. ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.

 

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΑΛΗ, ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ FIBREGUARD

 

ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΨΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΖΕΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ - ΑΠΟ ΤΗ FIBREGUARD, ΦΥΣΙΚΑ 

 

ΑΥΤΗ Η ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΛΙΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΥΣ, ΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ «60-30-10»

Ο κανόνας 60-30-10 στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι μια απλή φόρμουλα που διευκολύνει τον σχεδιασμό του χρωματικού συνδυασμού ενός δωματίου. Θα δούμε ένα όμορφο σαλόνι, με όμορφες επενδύσεις FibreGuard για να δείξουμε τι εννοούμε.

Πρώτον, ο κανόνας 60-30-10 του στυλ χρωμάτων λειτουργεί ως εξής:

  • 60 τοις εκατό: Το κύριο χρώμα που θα επιλέξετε πρέπει να αντιπροσωπεύει το 60 τοις εκατό ενός δωματίου.
  • 30 τοις εκατό: Το δευτερεύον χρώμα πρέπει να αντιπροσωπεύει το 30 τοις εκατό ενός δωματίου.
  • 10 τοις εκατό: Το χρώμα έμφασης που θα επιλέξετε πρέπει να αντιπροσωπεύει το 10 τοις εκατό ενός δωματίου.

Αυτό είναι το σαλόνι που αναφέραμε:

Γιατί λειτουργεί τόσο καλά;

  • Τοίχοι, επενδύσεις, χαλί και δάπεδα σε αμμώδη απόχρωση: 60%
  • Κουρτίνες, αμπαζούρ, ταπετσαρίες καναπέ και μερικά μαξιλάρια καναπέ σε απαλό λευκό: 30%
  • Πινελιές ενός σκοτεινού μελιτζανί χρώματος σε όλο το δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων δύο μαξιλαριών, τη σύνθεση με τα λουλούδια και άλλα μικροαντικείμενα: 10%

 

ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΤΥΛ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Μόλις τακτοποιήσετε την χρωματική παλέτα, η έξυπνη χρήση της υφής και της αφής θα κάνει πραγματικά το απαλό ουδέτερο δωμάτιό σας να ξεχωρίσει. Τα απαλά, ουδέτερα χρώματα είναι καλά για να στερεοποιήσουν τα θεμέλια ενός δωματίου και να δώσουν τη σκηνή σε πιο προσωπικές πινελιές: διακοσμητικά αξεσουάρ, αντικείμενα κ.λπ.

Αντικείμενα που είναι εξίσου κομψά και λειτουργικά είναι πάντα αυτά που κερδίζουν: εδώ φέρνουμε τα δικά μας απαλά υφάσματα ταπετσαρίας!

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΑΛΑΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ FIBREGUARD: ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ενώ οι σχεδιαστές μπορεί να αποφεύγουν τη χρήση ουδέτερων υφασμάτων επίπλωσης λόγω ανησυχιών σχετικά με τους λεκέδες και τη βρωμιά, η FibreGuard προσφέρει μια λύση που αλλάζει το παιχνίδι.

Τα μαλακά υφάσματα ταπετσαρίας μας συνδυάζουν άνεση με ανθεκτικότητα και εύκολη συντήρηση. Η μακράς διαρκείας ταπετσαρία του FibreGuard καθαρίζεται τόσο εύκολα, που μπορείτε να συμπεριλάβετε ουδέτερες αποχρώσεις στη διακόσμησή σας χωρίς να ανησυχείτε ότι σύντομα θα καταστραφούν από τα σοκολατένια δάχτυλα των παιδιών - ή τυχόν άλλους τυχαίους λεκέδες που μπορεί να συμβούν.

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ!

Στην Accordo είμαστε παθιασμένοι με τα υφάσματα. Είμαστε επίσης παθιασμένοι με την ανέμελη ζωή. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι τα υψηλής απόδοσης υφάσματα μας επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν τις σχεδιαστικές επιλογές που αγαπούν: ανεξάρτητα από τα χρώματα ή τις υφές που επιθυμεί η καρδιά τους.

Αγκαλιάστε τη διαχρονική γοητεία των απαλών ουδέτερων χρωμάτων και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει δημιουργώντας έναν χώρο που θα παραμείνει όμορφος για τα επόμενα χρόνια.