Είναι κοινό μυστικό πως είναι σημαντικό κάθε πωλητής να γνωρίζει καλά το προϊόν που πουλάει, αλλά όταν πρόκειται για υφάσματα υψηλής απόδοσης υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να επικοινωνήσουμε, με αποτέλεσμα κάποιοι πωλητές να βρίσκουν υπερβολικές τόσες λεπτομέρειες.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις κορυφαίες συμβουλές για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας στην αποτελεσματική προώθηση των υφασμάτων υψηλής απόδοσης. Το καλύτερο μέρος για να μάθετε είναι από τους εμπειρογνώμονες του χώρου, οπότε πού αλλού να αναζητήσετε απαντήσεις εκτός από την ομάδα μας στη FibreGuard, κορυφαίους στα υφάσματα επίπλων υψηλής απόδοσης!

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΤΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Τα υφάσματα υψηλής απόδοσης, και ειδικότερα τα υφάσματα επίπλωσης, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στον σημερινό κόσμο της διακόσμησης. Ακούμε ξανά και ξανά για τη σύγχυση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που θέλουν να ανανεώσουν τα σπίτια τους ή ακόμα και εκείνοι που αγοράζουν έπιπλα για πρώτη φορά, όσον αφορά τα υφάσματα επίπλωσης που θα τοποθετήσουν.

Ποια είναι τα καλύτερα και γιατί;

Δεν υπάρχει γρήγορη απάντηση σε αυτό. Για να πουλήσετε με επιτυχία υφάσματα επίπλωσης, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους υφασμάτων που διατίθενται και πώς επηρεάζουν την απόδοση. Το απλό ύφασμα επίπλωσης διατίθεται σε διάφορα υλικά και τα υφάσματα επίπλωσης υψηλής απόδοσης δεν διαφέρουν.

 

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ως πωλητές, είναι σημαντικό να αποκτήσετε γνώση σχετική με το προϊόν που πουλάτε. Η κατανόηση των πλεονεκτημάτων των υφασμάτων υψηλής απόδοσης θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε τα πιο πολύτιμα σημεία πώλησής τους με τους πελάτες. Πρώτα και κύρια: ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της κάθε συλλογής, ώστε να μπορέσετε να εξηγήσετε γιατί οι πελάτες πρέπει να επενδύσουν σε αυτήν.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τον πελάτη σας και τον τρόπο ζωής του. Κάντε ερωτήσεις για το σπίτι τους, τα γούστα τους και τι δουλειά κάνουν. Τα υφάσματα υψηλής απόδοσης είναι πλέον ελκυστικά, καθαρίζονται εύκολα και είναι άνετα. Αυτό τα κάνει ιδανικά για οικογένειες με παιδιά και κατοικίδια ή για άτομα που τους αρέσει να προσκαλούν κόσμο.

Οι πωλητές λιανικής δεν πρέπει να πουλήσουν στους πελάτες ένα ύφασμα που δεν ταιριάζει στον χώρο και τον τρόπο ζωής τους, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι να τους απογοητεύσει και να τους απομακρύνει.

Για να προτείνετε το σωστό προϊόν, πρέπει να κατανοήσετε τόσο τις τεχνικές όσο και τις πρακτικές πτυχές της απόδοσης. Είναι σημαντικό να εξετάσετε πώς θα χρησιμοποιηθεί το υλικό και πού θα τοποθετηθεί, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε τους τελικούς καταναλωτές να επιλέξουν έναν υψηλής ποιότητας τύπο υφάσματος που να είναι τέλειος για αυτό που χρειάζονται.

 

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ... ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

Τα υφάσματα υψηλής απόδοσης ορίζονται πάνω κάτω από 3 πράγματα: καθαριότητα, απωθητικότητα και ανθεκτικότητα. Στην FibreGuard έχουμε άλλο ένα επίπεδο στον προσωπικό μας ορισμό για το «ύφασμα απόδοσης». Για εμάς, «υψηλές επιδόσεις» σημαίνει ότι ένα υλικό θα διατηρήσει την ομορφιά του και θα αντισταθεί στη φθορά με την πάροδο του χρόνου.

Για αυτόν τον λόγο, είναι πιο χρήσιμο να εξετάσουμε τη συνολική απόδοση ενός υφάσματος αντί να εστιάσουμε μόνο σε μία πτυχή (όπως η αντίσταση στους λεκέδες).

Ποιοι είναι άλλοι βασικοί δείκτες απόδοσης που είναι σημαντικοί για όλους τους συνεργάτες λιανικής όσον αφορά τα υφάσματα απόδοσης; Ρωτήσαμε την ομάδα μας:

"Ένα πραγματικό ύφασμα υψηλής απόδοσης θα πρέπει να αντέχει τις επαναλαμβανόμενες πλύσεις χωρίς να κομπιάζει, να έχει ραφές αρκετά δυνατές ώστε να μην σχίζονται εύκολα, να αντιστέκεται στην τριβή από την επανειλημμένη επαφή με άλλα υφάσματα και να αντιστέκεται στις λεκέδες από χυμένα τρόφιμα ή ποτά." - FibreGuard Product Development

Όταν σκέφτεστε υφάσματα για νοικοκυριά με κατοικίδια ή μικρά παιδιά, θυμηθείτε να λάβετε υπόψιν σας τα επιπλέον πλεονεκτήματα μιας συλλογής με επίστρωση κατά της υγρασίας.

Υφάσματα με ενσωματωμένες επιστρώσεις κατά οποιοδήποτε υγρού, όπως η σειρά FibreGuard Pro, δημιουργούν ένα φυσικό φράγμα που εμποδίζει τα υγρά να εισχωρήσουν και να καταστρέψουν τα έπιπλα. Αυτό τα διατηρεί υγιεινά και φρέσκα.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ FIBREGUARD ΑΠΟ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΑΣ

Οι πελάτες μας αναμένουν μόνο την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση όσον αφορά τα υφάσματα υψηλής απόδοσης FibreGuard. Τα προϊόντα μας πρέπει να είναι σε θέση να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και να αποδίδουν σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών, από ακραίες θερμοκρασίες έως έντονο ηλιακό φως. Τα υφάσματα μας πρέπει επίσης να είναι σε θέση να αντιστέκονται στη βρωμιά, τους λεκέδες και το ξεθώριασμα για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν την αγορά τους για τα επόμενα χρόνια. Κατανοούμε ότι η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πρωταρχικής σημασίας και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι τα υφάσματα απόδοσης μας ανταποκρίνονται και υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

Οι συνεργάτες της FibreGuard, αλλά και ο τελικός χρήστης, αναμένουν ότι τα υλικά που προμηθεύτηκαν όχι μόνο θα αντέξουν οποιαδήποτε κατάσταση μέσα ή έξω από το σπίτι, αλλά επίσης ότι τα υφάσματα τους θα παραμείνουν ελκυστικά, εύκολα στο καθάρισμα, ανθεκτικά και ασφαλή για τις οικογένειές τους.

Θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούν είναι της υψιστης ποιότητας, ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα έπιπλά τους θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Περιμένουν επίσης ότι αυτά τα υφάσματα θα διατηρήσουν τα ζωηρά τους χρώματα, ακόμη και μετά από επανειλημμένες πλύσεις.

Επιπλέον, αναμένουν ότι τα υφάσματα θα παρέχουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τις οικογένειές τους, απαλλαγμένο από επικίνδυνα υλικά ή χημικά.

 

6 ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

1. Πρώτον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον πελάτη σας και τον τρόπο ζωής του. Όταν πουλάτε υφάσματα απόδοσης, κάντε ερωτήσεις σχετικά με το εύρος του έργου του πελάτη σας, το αισθητικό στυλ του χώρου στον οποίο εργάζονται και πώς θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον χώρο.

2. Κοιτάξτε τη συνολική απόδοση ενός υφάσματος αντί να εστιάσετε μόνο σε ένα μοναδικό σημείο πώλησης.

3. Εξηγήστε την ανθεκτικότητα, την ευκολία καθαρισμού και άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το ύφασμα εξαιρετική επιλογή για ταπετσαρία.

4. Επιπλέον, θα πρέπει να συζητήσετε τις διαθέσιμες σχεδιαστικές επιλογές. Πολλά υφάσματα απόδοσης διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν ένα σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμησή τους.

5. Φροντίστε να τονίσετε τη μακροπρόθεσμη αξία των υφασμάτων υψηλής απόδοσης και πώς μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων των πελατών μακροπρόθεσμα.

6. Παρέχοντας στους πελάτες χρήσιμες πληροφορίες και δίνοντας έμφαση στην αξία των υφασμάτων υψηλής απόδοσης, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιήσετε μια πώληση.