• Όταν βλέπω στη Fibreguard «Environmentally friendly» τι ακριβώς σημαίνει; Όλα τα υφάσματα FibreGuard είναι πιστοποιημένα με το πρότυπο OEKO-TEX® Standard 100, το οποίο εγγυάται ότι τα υφάσματα δεν έχουν επιβλαβή φινιρίσματα και δεν απελευθερώνουν οποιοδήποτε χημικό στο περιβάλλον κάνοντάς τα με αυτό τον τρόπο ασφαλή στη χρήση από ανθρώπους αλλά και κατοικίδια.

• Πώς λειτουργεί η τεχνολογία Fibreguard; Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ύφανσης των υφασμάτων, τα νήματα προστατεύονται με μια μοναδική φόρμουλα, που έχει ως αποτέλεσμα ένα ανθεκτικό ύφασμα στους λεκέδες αλλά και στη φθορά, ακόμα και μετά από πολλαπλές πλύσεις. Δεν χρησιμοποιούμε κάποιο σπρέι ή κάποιο απλό προστατευτικό φίλτρο για την παραγωγή υφασμάτων FibreGuard. Το μυστικό κρύβεται μέσα στην ίνα.

• Χρειάζονται τα υφάσματα Fibreguard προστατευτικό φινίρισμα για την πρόληψη των καθημερινών λεκέδων; Όχι. Τα υφάσματα FibreGuard είναι, από τη αρχή της παραγωγής τους, ανθεκτικά στους λεκέδες και δεν χρειάζονται επιπλέον ψέκασμα ή κάποιο φινίρισμα για να αποκτήσουν την ιδιότητα να καθαρίζονται πανεύκολα, όσο συχνά χρειάζεται. Εάν προστεθούν επιπλέον φινιρίσματα, η FibreGuard δεν μπορεί να εγγυηθεί την διάρκεια των μοναδικών stain free ιδιοτήτων της με το πέρασμα του χρόνου.

• Ποια είδη λεκέδων μπορώ να αφαιρέσω από τα υφάσματα Fibreguard; Όλα τα είδη οικιακών λεκέδων. Μια πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο της FibreGuard, πατώντας ΕΔΩ